Du er landet på Crepejern.dk, det helt rigtige sted at finde Carrera glattejern. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Carrera glattejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Carrera Glattejern No 534 CRR Graphite Grey / Titanium

  • Dagens pris: 430,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Carrera

Sidste produkt på vores liste er Carrera Glattejern No 534 CRR Graphite Grey / Titanium som vi har fundet til 430,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Flydende stylingplader med en længde på 110 mm og en bredde på 25 mmAfrundede stylingplader med arganolie og keratin for perfekt skinnende hårPermanent ioniseret af en iongeneratorTemperaturindstilling fra 140 til 220 °C (i trin på 10 °C)Belyst LED-displa…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Carrera glattejern i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Carrera glattejern:

Dyreste Carrera Glattejern på listen er Carrera Glattejern No 534 CRR Graphite Grey / Titanium fra Proshop.dk med en pris på 430.00. Billigste udvalgte Glattejern er Carrera Glattejern No 534 CRR Graphite Grey / Titanium som du kan købe for 430.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Carrera Glattejern vi har fundet koster i gennemsnit 430 kr.
Ovenstående Carrera Glattejern data og priser er hentet fra 1 butikker (Proshop.dk). Alle Carrera Glattejern tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Glattejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Glattejern blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Glattejern: