Du er landet på Crepejern.dk, det helt rigtige sted at finde crepejern. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle crepejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: BaByliss PRO Crimp 38 crepejern BAB2658EPCE

  • Dagens pris: 699,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Babyliss

Første anbefaling på listen er fra mærket Babyliss.

Det bedste tilbud på “BaByliss PRO Crimp 38 crepejern BAB2658EPCE” vi har fundet er hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 699,-

Forhandlerens beskrivelse:
BaByliss PRO Crimp 38 crepejernet BAB2658EPCE giver dig nem styling og en crepet frisure, som stadig ser godt ud.
Det har 38 mm varmeplader med EP Technology, hurtig opvarmning og 5 temperaturindstillinger….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: BaByLiss Crepejern

  • Dagens pris: 499,- kr.
  • Fundet hos Kids-world
  • Mærke: Babyliss

Sidste produkt på vores liste er BaByLiss Crepejern som vi har fundet til 499,- hos Kids-world.

Se hos Kids-world ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste crepejern i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse crepejern:

Dyreste Crepejern på listen er BaByliss PRO Crimp 38 crepejern BAB2658EPCE fra Elgiganten med en pris på 699.00. Billigste udvalgte Crepejern er BaByLiss Crepejern som du kan købe for 499.00 hos Kids-world. Forskellen på de to priser er 200 kr. – de 2 Crepejern vi har fundet koster i gennemsnit 599 kr.
Ovenstående Crepejern data og priser er hentet fra 2 butikker (Elgiganten, Kids-world). Alle Crepejern tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Crepejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Crepejern blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Crepejern:

2 grunde til at dig og dit hår kommer til at elske dit crepejern og 3 ting du skal overveje inden køb

Elsker du også at gøre noget ud af dig selv og prøve nye ting? Så kan det være, at du skal overveje at købe et crepejern. I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor det er en god idé, og hvad du bør overveje, inden du køber. Læs med!

Crepe er på vej tilbage

Du tænker muligvis, at crepet hår er noget, der hørte til 90’erne. Men hvis du ikke er klar over det, så er mode og tendenser noget, der går i cirkler. Lige nu er crepet hår faktisk ved at få et comeback, og du kan være en af de første, der er med på den. Det er altid fedt at være en af de første til at opfatte en ny tendens, fordi man så ikke ligner en, der efterligner alle de andre. Det er en god grund til, at dit hår kommer til at elske dit crepejern.

Der sker lidt mere

Er du også typen, der har tendens til at have den samme frisure hele tiden? Det skal du ikke skamme dig over, sådan er der (desværre) mange, der gør. Det kan være, at det er ved at være på tide til, at du skal prøve noget nyt. Når man creper sit hår, så er det ikke fordi, at man laver store krøller eller noget voldsomt. Det kan være en rigtig fin ting af afprøve, hvis man generelt er lidt nervøs for at prøve nye ting af. Du skal bare kaste dig ud i det – så bliver livet også lidt sjovere!

Dette skal du overveje, inden du køber

Et crepejern er en fantastisk opfindelse, men der er nogle ting, som det er vigtigt, at du overvejer, inden du køber det. For det første så skal du overveje, hvilken tilstand dit hår er i. Hvis dit hår er meget slidt, så har det aldrig godt at, at man tilfører det varme på den måde. Det gælder ikke bare i forhold til crepejern – det gør sig også gældende i forhold til føntørring og hårglatning. Hvis dit hår er meget tørt, så er det en god idé, hvis du finder et produkt, der beskytter mod varmetilførsel. Der findes masser af disse produkter, så det skulle ikke være et problem at finde det.

Hvor dyrt må det være?

Der er mange forskellige priser på crepejern, og derfor er det altid en god idé, at man overvejer, hvor mange penge man er villig til at bruge på det. Det kan godt nogle gange være sådan, at man får det, som man betaler for. Sådan kan det også hænge sammen, når det kommer til crepejern. Hvis du køber det billigste, du kan finde på markedet, så er der desværre en risiko for, at det er af dårlig kvalitet og kan skade håret. Det er heldigvis ikke fordi, at et godt crepejern koster mange penge, så du skal nok få råd til at få fingrene i et.

Hvor ofte skal du bruge det?

Det er også meget godt at overveje, hvor ofte du kommer til at bruge dit crepejern, inden du køber det. Dette kan nemlig også have en betydning for, hvor mange penge du skal bruge på det. Det er f.eks. ikke helt ligegyldigt, om du creper dit hår 3-4 gange om ugen, eller om du gør det en gang om måneden. Det er klart, at det slider mere på dit hår, jo mere jo creper det, men hvis du bruger noget beskyttende produkt, så er det ikke noget, som du skal være nervøs for.

 

Tre fremragende argumenter for at shoppe dit crepejern online i stedet for i en butik

Du kan handle uden stress og jag

Hvis du køber crepejern derhjemme har du mulighed for at gøre det i fred og ro.

Du kan lave en kop the, sætte dig på sofaen med et tæppe, og så ellers gå i gang med at handle.

Der er ikke irriterende musik.

Du står ikke i vejen for folk. Der er ikke skrigende babyer i køen. Teenagere der larmer – ikke her.

Det er bare dig og dit nye crepejern. Og al den tid du har i verden.

Kan kan spare meget

Hvis du ikke har handlet på nettet før kommer det her måske som lidt af et chok for dig – men der er mange penge at spare, for butikker er dyre.

Det er som sådan ikke deres skyld, det er ikke fordi de er grådige.

Men de har bare mange flere omkostninger. Du gider jo ikke købe der hvis ikke de ligger et centralt sted – men her er huslejen dyr.

Du gider jo iklke stå i kø – men ekspedienter koster penge. Og sådan kunne man blive ved.

De udfordringer har netbutikkerne ikke, og ved at købe dit crepejern på nettet er det altså som regel penge at spare.

Der er altid flere crepejern

På nettet er der mange butikker der sælger crepejern. Og vigtist af alt, så er det meget nemt for dig som forbruger at skifte mellem de forskellige forhandlere.

Så hvis Butik A har udsolgt tager det ikke mange klik før du er hos Butik B i stedet. Sådan er det slet ikke med fysiske butikker.

I mindre byer er der måske kun 1 eller 2 forhandlere, og så har du ikke mange muligheder hvis der er udsolgt. I større byer kan der være flere forhandlere, og så kan du som regel godt finde en butik der har nogle stykker tilbage på lager. Men det kan nemt koste dig en time eller flere på at køre rundt til de forskellige butikker.

Så køb online i stedet og vær sikker på varen er online.

Se også

Vi kan også anbefale at du kigger på vores anden hjemmeside moyou.dk. Ud over crepejern.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Måske kan du også lide:

Her på Crepejern.dk skriver vi ikke kun om Crepejern – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: