Du er landet på Crepejern.dk, det helt rigtige sted at finde glattejern. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle glattejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rosted Glattejern Titanium

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Shoprosted.dk.

Her kan “Rosted Glattejern Titanium” fås til 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vores glattejern har vi valgt at lave med titaniumplader, der er belagt med turmalin og ion-teknologi, som er med til at sikre dig hurtig og jævn opvarmning.
Pladernes vippefunktion, er med til at gøre, at glattejernet glider nemt igennem håret.
Man kan t…

Se hos Shoprosted.dk ❯❯

2: Remington S5505 PRO-Ceramic Ultra Glattejern

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Remington S5505 PRO-Ceramic Ultra Glattejern til kun 449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Remington PRO-Ceramic Ultra – perfekt glat hår på få minutterPRO-Ceramic Ultra fra Remington er udviklet af eksperter, og det er en del af Remingtons Pro Collection – en styling serie til dig, der ønsker et perfekt, glat og glansfuldt resultat.
Med dette…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Remington S2880 Straghtini Glattejern

Næste anbefaling er “Remington S2880 Straghtini Glattejern”.

Dagens bedste tilbud på “Remington S2880 Straghtini Glattejern” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 219,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rejseglattejern, Perfekt til rejsen og til livet på farten, Avanceret ydeevne i et mindre design, Unisex – god til både styling af mænd og kvinder, Keramisk belagte plader, 200ºC temperaturindstilling, 15cm lang tang for en nem opbevaring, Klar til brug p…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: BaByliss PRO glattejern BAB3000EPE

  • Dagens pris: 1099,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Babyliss

Sidste produkt på vores liste er BaByliss PRO glattejern BAB3000EPE som vi har fundet til 1099,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
BaByliss PRO glattejernet BAB3000EPE giver dig mulighed for at krølle, glatte eller bølge dit hår ubesværet og med præcision.
Dette alsidige hårstylingsjern har et unikt design og effektive teknologier, der sikrer komplet styling og pleje….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste glattejern i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse glattejern:

Dyreste Glattejern på listen er ghd Platinum+ Glattejern (1 stk) fra Well.dk med en pris på 2199.00. Billigste udvalgte Glattejern er Clatronic Glattejern – HC 3660 som du kan købe for 69.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 2130 kr. – de 4 Glattejern vi har fundet koster i gennemsnit 13899.08 kr.
Ovenstående Glattejern data og priser er hentet fra 20 butikker (Shoprosted.dk, Helsebixen.dk, Med24, Made4men, Proshop.dk, Well.dk, Elgiganten, Gucca.dk, Apuls.dk, Coolshop.dk, Dealshoppen, Coop.dk, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, Emmalys, Kids-world, Perfect-Body, Homeshop.dk, Plusshop.dk, Manillo.dk). Alle Glattejern tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Glattejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Glattejern blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Glattejern: