Du er landet på Crepejern.dk, det helt rigtige sted at finde InnovaGoods glattejern. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle InnovaGoods glattejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Trådløs glattejern med indbygget powerbank – InnovaGoods

  • Mærke: InnovaGoods

Vores første anbefaling er “Trådløs glattejern med indbygget powerbank – InnovaGoods” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Dette stilrene og fancy glattejern fra InnovaGoods er mere end bare et glattejern! Der er indbygget powerbank i glattejernet, så du kan glatte og krølle håret samt få din telefon opladet på samme tid.
Du behøver ikke engang at sætte den i stikkontakten,…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Genopladeligt glattejern med Power Bank Hesser InnovaGoods

  • Mærke: InnovaGoods

Sidste produkt på vores liste er Genopladeligt glattejern med Power Bank Hesser InnovaGoods som vi har fundet til 224,50 hos Flenci.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
InnovaGoods gør det nemt for dig at prioritere din personlige pleje uden nogen undskyldninger, da du finder de bedste og seneste nye skønheds-, afslapnings- og velværeartikler! [bGenopladeligt glattejern med Power Bank Hesser InnovaGoods Wellness Beauty e…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste InnovaGoods Glattejern på listen er Trådløs glattejern med indbygget powerbank – InnovaGoods fra shoppio.dk med en pris på 289.00. Billigste udvalgte Glattejern er Genopladeligt glattejern med Power Bank Hesser InnovaGoods som du kan købe for 224.50 hos Flenci.dk. Forskellen på de to priser er 64.5 kr.
Ovenstående InnovaGoods Glattejern data og priser er hentet fra 2 butikker (shoppio.dk, Flenci.dk). Alle InnovaGoods Glattejern tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Glattejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Glattejern blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Glattejern: