Du er landet på Crepejern.dk, det helt rigtige sted at finde Philips krøllejern. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Philips krøllejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Philips Krøllejern StyleCare Essential BHB862/00

  • Mærke: Philips

Sidste produkt på vores liste er Philips Krøllejern StyleCare Essential BHB862/00 som vi har fundet til 145,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Krøllejern, 200 °C opvarmningstemperatur, LED-indikator, 1,8 m Ledning med kugleled, Cool tip, klar til brug på kun 60 sekunder, sortSmukke krøller har aldrig været nemmere.
Du skal blot sno og style for at opnå det krøllede look, du altid har ønsket dig….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Philips Krøllejern på listen er Philips Krøllejern StyleCare Essential BHB862/00 fra Proshop.dk med en pris på 145.00. Billigste udvalgte Krøllejern er Philips Krøllejern StyleCare Essential BHB862/00 som du kan købe for 145.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Philips Krøllejern data og priser er hentet fra 1 butikker (Proshop.dk). Alle Philips Krøllejern tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Krøllejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Krøllejern blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Krøllejern: