Du er landet på Crepejern.dk, det helt rigtige sted at finde Revlon glattejern. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Revlon glattejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Revlon Glattejern Copper Glide Straightener

  • Mærke: Revlon

Sidste produkt på vores liste er Revlon Glattejern Copper Glide Straightener som vi har fundet til 330,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
evlon – Copper Glide GlightenerGlattejernet Copper Glide fra REVLON tager kun 10 sekunder om at nå den maksimale temperatur på 235°, og du får hele 30 forskellige elektroniske temperaturindstillinger.25 mm pladerHurtig opvarmning på kun 10 sekunderKeramis…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Revlon Glattejern på listen er Revlon Glattejern Copper Glide Straightener fra Proshop.dk med en pris på 330.00. Billigste udvalgte Glattejern er Revlon Glattejern Copper Glide Straightener som du kan købe for 330.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Revlon Glattejern data og priser er hentet fra 1 butikker (Proshop.dk). Alle Revlon Glattejern tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Glattejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Glattejern blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Glattejern: