Crepejern.dk: Find blandt 264 Produkter | 4 Kategorier | 16 Brands | 32 Forhandlere

Bedste Babyliss Bølgejern: Se top 3

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Crepejern.dk, det helt rigtige sted at finde Babyliss bølgejern. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 3 Babyliss bølgejern

  De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Babyliss bølgejern | ✅ Bølgejern-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 3 bedste Babyliss bølgejern

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Babyliss bølgejern som du kan finde lige nu.

  1: BaByliss Easy Waves Bølgejern C260E

  Hvorfor vælge BaByliss Easy Waves Bølgejern C260E?

  Dette bølgejern er perfekt til dig der ønsker smukke volumøse bølger på ingen tid.Babyliss Lasting Waves er brugbart til alle hårtyper, da det har 3 varmeniveauer, og dermed sagtens kan bruges til selv det sarte hår, på varmeniveau 1.Derudover har jernet en keramisk belægning, som gør at selve stylingen er mere skånsomt for dit hår.Det er let og simpelt at bruge, samtidig med det er fleksibelt, da ledningen kan rotere. Max temperatur 200 graderAnvendelse Spray med fordel din yndlings varmebeskyttelse i håretAnvendes i tørt hår.For større bølger og volumen, hold den sammen i 2-3 sekunder. Vær dog forsigtig ved det sartere hår.

  2: BaByliss Deep Waves W2447E

  Hvorfor vælge BaByliss Deep Waves W2447E?

  Bølgejern til at skabe store og naturlige krøller. Dette bølgejern hjælper med at skabe fyldige, store og naturlige krøller. Bølgejernet indeholder Tourmalin-keramiske plader, som er mindre slidsomt for håret. Det varmes hurtig op efter 30 sekunder, har 3 varmetrin fra 160-200 grader og slukker automatisk, samt en 2,5 meter drejeledning. Anvendelse:Tag en tot hår og læg imellem pladerne i et par sekunder og slip derefter. Der anbefales at bruge en varmebeskyttelse inden og en hårlak afslutningsvis for at holde på krøllerne.

  3: Babyliss Pro - Tourmaline TRIPLE WAVER- BAB2269TTE

  Hvorfor vælge Babyliss Pro - Tourmaline TRIPLE WAVER- BAB2269TTE?

  Dette bølge/wavejern, giver dig nolge bløde bølger i håret. Giver dig et naturligt bølget hår, grundet sine forskellige størrelser af spoler på jernet. På den øverste side af jernet er der 3 spoler, de yderste af spolerne er 22 mm og den midterste spole er 19 mm. Har også en bordstøtte, så du kan hvile jernet på bordet mellem stylingen. Temperaturerne på jernet kan indstilles mellem 140-220 grader. Jernet har også en drejeledning, hvilket gør din styling ekstra bekvem og nem at komme omkring med jernet.

  Andre mærker af bølgejern

  På vores liste her har vi samlet de Babyliss bedste bølgejern på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige bølgejern til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top