Du er landet på Crepejern.dk, det helt rigtige sted at finde Babyliss bølgejern. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Babyliss bølgejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: BaByliss – Easy Waves Bølgejern

  • Dagens pris: 429,- kr.
  • Fundet hos Coolshop.dk
  • Mærke: Babyliss

Sidste produkt på vores liste er BaByliss – Easy Waves Bølgejern som vi har fundet til 429,- hos Coolshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
PROFESSIONELT BØLGEJERN BaByliss Easy Waves C260E er et keramisk bølgejern, der laver naturligt fald og flotte bølger i håret.
Bølgejernet varmer op på 45 sekunderer nemt at anvende og efterlader håret silkeblødt med en flot, blank overflade.
Easy Waves C…

Se hos Coolshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Babyliss bølgejern i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Babyliss bølgejern:

Dyreste Babyliss Bølgejern på listen er BaByliss – Easy Waves Bølgejern fra Coolshop.dk med en pris på 429.00. Billigste udvalgte Bølgejern er BaByliss – Easy Waves Bølgejern som du kan købe for 429.00 hos Coolshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Babyliss Bølgejern vi har fundet koster i gennemsnit 429 kr.
Ovenstående Babyliss Bølgejern data og priser er hentet fra 4 butikker (Coolshop.dk, Proshop.dk, Well.dk, Gucca.dk). Alle Babyliss Bølgejern tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bølgejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Bølgejern blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bølgejern: