Du er landet på Crepejern.dk, det helt rigtige sted at finde HH Simonsen bølgejern. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle HH Simonsen bølgejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: HH Simonsen Rod Vs5 Bølgejern Tilbud

  • Mærke: HH Simonsen

Sidste produkt på vores liste er HH Simonsen Rod Vs5 Bølgejern Tilbud som vi har fundet til 999,- hos I Love Shampoo.

Forhandlerens beskrivelse:
HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver er et unikt innovativt og professionelt stylingjern, som med sin unikke form skaber de smukkeste bølger i håret.
Stylingjernet  er med justerbar temperatur på 150-210 grader, og bliver meget hurtigt varmt.
Pladerne er skabt…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste HH Simonsen Bølgejern på listen er HH Simonsen Rod Vs5 Bølgejern Tilbud fra I Love Shampoo med en pris på 999.00. Billigste udvalgte Bølgejern er HH Simonsen Rod Vs5 Bølgejern Tilbud som du kan købe for 999.00 hos I Love Shampoo. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående HH Simonsen Bølgejern data og priser er hentet fra 1 butikker (I Love Shampoo). Alle HH Simonsen Bølgejern tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bølgejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Bølgejern blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bølgejern: