Du er landet på Crepejern.dk, det helt rigtige sted at finde Beurer krøllejern. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Beurer krøllejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Beurer krøllejern HT 62

  • Mærke: Beurer

Vores første anbefaling er “Beurer krøllejern HT 62” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Beurer Krøllejern til smukke og holdbare krøller Dette lækre krøllejern fra Beurer er af den højeste kvalitet, og giver dig bløde, fyldige og langtidsholdbare krøller til enhver lejlighed!HT62 er et krøllejern med konisk form, som kan give dig både store…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Beurer HT053 Krøllejern (3 års garanti)

  • Mærke: Beurer

Sidste produkt på vores liste er Beurer HT053 Krøllejern (3 års garanti) som vi har fundet til 250,- hos HvidevareShoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Beurer Krøllejern HT 053. Med dette krøllejern fra Beuer får du et krøllejern med soft touch overfalde, det er idealt til at lave naturlig og flotte krøller. Det er hurtigt og nemt, at lave krøller med Beurer HT 053, da det holder varmen under en konsta…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Beurer Krøllejern på listen er Beurer krøllejern HT 62 fra Med24 med en pris på 357.00. Billigste udvalgte Krøllejern er Beurer HT053 Krøllejern (3 års garanti) som du kan købe for 250.00 hos HvidevareShoppen.dk. Forskellen på de to priser er 107 kr.
Ovenstående Beurer Krøllejern data og priser er hentet fra 2 butikker (Med24, HvidevareShoppen.dk). Alle Beurer Krøllejern tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Krøllejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Krøllejern blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Krøllejern: