Udgivet i Dit Livsstils-Univers

7 studentergaver til hende der går op i sit udseende

Af Crepejern.dk

I slutningen af juni er der hvert år en masse unge mennesker, der afslutter deres uddannelser og dermed udklækkes som studenter. Det betyder også, at der afholdes en masse studentergilde, og hvis man bliver inviteret til sådan et, så er det altså også ret normalt, at man medbringer en lille gave for at fejre den nyudklækkede student. 

Hvis der i dette tilfælde er tale om en student, som går meget op i sit udseende, og som måske har flere ønsker, der relaterer sig dertil, er det altså en god vej at gå. Så herunder kommer der nogle gaveideer til netop studenten, der går op i hendes udseende - og ellers er der flere studentergaveideer at finde andetsteds.

Ny makeup

Hvis denne student går meget op i sit udseende, så går hun sikkert også mere makeup til hverdag - det er der i hvert fald mange unge kvinder, der gør i en eller anden grad. Og hvis hun netop går meget op i den slags, så går hun sikkert også op i at have god makeup i god kvalitet. 

Derfor er det første bud på en gave selvfølgelig at give hende noget nyt makeup. Hvis du er rigtig heldig, har hun måske en lille ønskeliste med nogle af de makeupprodukter, hun mangler i sit liv. Og hvis det ikke lige er tilfældet, så kan man altid spørge i butikkerne, om der er noget særligt makeup, der trender for tiden eller noget, som måske kunne være spændende at afprøve for en person, der netop går op i den slags. 

God creme eller lotion

Noget, som man altid kan bruge mere af, særligt hvis man netop går meget op i sit udseende, er creme, lotion og andre slags hudplejeprodukter. Og det, der netop er med den slags produkter, er, at de typisk er ret dyre, hvis man altså er interesseret i god kvalitet - og det er måske ikke lige alle studerende og unge mennesker, der har råd til den slags.

Så hvis man kan finde en god creme eller en anden form for hudplejeprodukt, som måske også er fra et lækkert mærke, så kan det altså udgøre en rigtig god og lækker studentergave, som hun helt sikkert vil kunne tage i brug i fremtiden.

Crepejern - hvis hun vil eksperimentere med håret

Hvis hun er en ung kvinde, som ikke er bleg for at eksperimentere med nye looks og den slags, så kunne en spændende gave for eksempel være at give hende et crepejern. Hun har sikkert allerede både et krøllejern og et glattejern, men et crepejern har altså en helt anden funktion i de to andre, da det laver en anden form for effekt i håret - man kan eksempelvis lave nogle helt små krøller tilfældige steder i håret, hvilket faktisk er blevet ret moderne.

Så hvis du netop har lagt mærke til, at hun går op i sit udseende, men at det også nogle gange er på en lidt mere eksperimenterende facon, så kunne den type gave altså være rigtig spændende for hende at modtage. Måske er det endda noget, hun har tænkt over kunne være sjovt at eje og afprøve.

Gavekort til at få lavet negle

Går man meget op i sit udseende og alle de forskellige ting, man kan gøre for at føle sig mere smuk og unik, så har man helt sikkert også lagt mærke til, at det er blevet meget populært at få lavet sine negle professionelt. Derfor kunne endnu et bud på en gave til studenten altså være en form for gavekort til netop at komme ind på en salon og få lavet nogle flotte negle.

Selvom man selvfølgelig altid kan lægge neglelak derhjemme, og hvor det dermed også er lidt mere billigt, så er det bare en fantastisk oplevelse at få lavet negle professionelt - særligt hvis man netop elske følelsen af at gøre noget godt for sig selv og sit udseende. Og så er disse negleteknikkere også super dygtige, så de vil med sikkerhed skabe et smukt og unikt resultat. Så se om det ikke nok skulle være muligt at få fingrene i et sådan gavekort, som så kan bruges som gave til studenten.

En fin kjole

En anden del af at gå op i sit udseende er selvfølgelig tøj og mode, så der kommer også et par gaveideer, der hører under disse. Hvis hun eksempelvis er en ung kvinde, der kan finde på at tage en kjole på i ny og næ, så kunne det for eksempel være en rigtig fin studentergave, som også kan bruges i løbet af sommeren. 

Når det kommer til at købe tøj til en anden person, kan det godt være en smule farligt, fordi man jo aldrig rigtigt kan regne ud, om den anden person rent faktisk vil gå med det, man har købt. Men hvis man har en nogenlunde ide om, hvad hun normalt går i, kan man forsøge sig med at købe en kjole - og så kan hun jo altid bytte den, hvis det ikke lige er hendes stil.

Nye sandaler

De fleste bliver studenter i sommerperioden, så derfor kunne en god gave altså også være et par nye sandaler, da hun kan bruge disse i de varme sommermåneder. Det kan være, at der er nogle helt specifikke sandaler hun ønsker sig, og ellers må man jo bare selv på jagt.

Hvis hun dog netop er typen, som går op i sit udseende, så skal man dog sørge for at vælge nogle sandaler, der ikke ser alt for praktiske ud, da det nok ikke vil falde i hendes smag. Men vælg derimod nogle stilede sandaler, men som selvfølgelig også skal være gode at gå i.

Smarte solbriller

Det sidste bud på en studentergave til den unge kvinde, der går op i sit udseende, og som også er i sommerkategorien, er selvfølgelig et par smarte solbriller. Hvis man er interesseret i solbriller fra nogle bestemte mærker, så kan det nemlig godt gå hen og blive en smule dyrt, i hvert fald i forhold til at man er ung og studerer, så derfor kan et par nye, lækre solbriller altså sagtens være en virkelig god gave, der slår benene væk under hende, og som i hvert fald som minimum gør hende klar til en helt fantastisk sommer som nyudklækket student, hvor hun bare skal bruge en masse tid i det skønne vejr.

Find det du mangler på crepejern.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 499 produkter fra mere end 47 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.342 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:48:12.

4
Produkttyper
499
Produkter
16
Brands
47
Forhandlere
1.342
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.