Du er landet på Crepejern.dk, det helt rigtige sted at finde Beurer glattejern. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Beurer glattejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Beurer Trådløst Glattejern HS 20 (1 stk)

  • Mærke: Beurer

Vores første anbefaling er “Beurer Trådløst Glattejern HS 20 (1 stk)” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Beurer Trådløst Glattejern HS 20 Med det trådløse glattejern fra Beurer kan du nu style håret, lige når du har brug for det.
Du er nemlig ikke bundet af at være tæt på en strømkilde for at få glat hår! Det kompakte glattejern er også den perfekte pladsbes…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Beurer HS30 Glattejern – 1 stk.

  • Mærke: Beurer

Vores anden anbefaling er “Beurer HS30 Glattejern – 1 stk.” som er vores anbefaling nummer 2Tjek bedste pris ❯❯

3: Beurer HS100 Glattejern – 1 stk.

  • Mærke: Beurer

Næste anbefaling er “Beurer HS100 Glattejern – 1 stk.” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Beurer HS100 Glattejern – Giver dig glat og blødt hår!Beurer HS100 glattejern er perfekt til dig med en travl morgen, som har brug for at det skal gå hurtigt.
Fladjernet er klar til brug på blot 12 sekunder, og sikrer dig nemt og hurtigt et glat, skinnend…

Tjek bedste pris ❯❯

4: Beurer HS50OC Glattejern Ocean Blue – 1 stk.

  • Mærke: Beurer
  • Farve: Blå

Produkt nummer 4 på vores “Beurer glattejern-liste” er Beurer HS50OC Glattejern Ocean Blue – 1 stk.

Forhandlerens beskrivelse:
Beurer HS50OC Glattejern Ocean Blue – Perfekt til en dårlig hårdag!Beurer HS50OC Glattejern Ocean Blue redder enhver dårlig hårdag! Glattejernet varmer hurtigt op, og med flertrins temperaturreguleringen kan du frit vælge mellem 120 og 220 grader.
På LED-…

Tjek bedste pris ❯❯

5: Beurer HS80 Glattejern med Titanium Belægning & Ion-funktion

  • Mærke: Beurer

Sidste produkt på vores liste er Beurer HS80 Glattejern med Titanium Belægning & Ion-funktion som vi har fundet til 468,- hos Apuls.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Beurer HS 80 Glattejern er et praktisk og funktionelt glattejern til dig, der ønsker at opnå en effektiv glatning af dit hår.Glattejernet er udstyret med ion-teknologi, der beskytter dit hår, samtidig med at dit hår efterlades glasnfuldt og skinnende.Du h…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Beurer Glattejern på listen er Beurer HS100 Glattejern – 1 stk. fra Med24 med en pris på 804.00. Billigste udvalgte Glattejern er Beurer HS30 Glattejern – 1 stk. som du kan købe for 262.00 hos Med24. Forskellen på de to priser er 542 kr.
Ovenstående Beurer Glattejern data og priser er hentet fra 3 butikker (Helsebixen.dk, Med24, Apuls.dk). Alle Beurer Glattejern tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Glattejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Glattejern blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Glattejern: