Du er landet på Crepejern.dk, det helt rigtige sted at finde Remington glattejern. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Remington glattejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Remington S5505 PRO-Ceramic Ultra Glattejern

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Remington S5505 PRO-Ceramic Ultra Glattejern” fås til 449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Remington PRO-Ceramic Ultra – perfekt glat hår på få minutterPRO-Ceramic Ultra fra Remington er udviklet af eksperter, og det er en del af Remingtons Pro Collection – en styling serie til dig, der ønsker et perfekt, glat og glansfuldt resultat.
Med dette…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Remington S2880 Straghtini Glattejern

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Remington S2880 Straghtini Glattejern til kun 219,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rejseglattejern, Perfekt til rejsen og til livet på farten, Avanceret ydeevne i et mindre design, Unisex – god til både styling af mænd og kvinder, Keramisk belagte plader, 200ºC temperaturindstilling, 15cm lang tang for en nem opbevaring, Klar til brug p…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Remington PROluxe You glattejern S9880

 • Dagens pris: 1199,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Remington

Næste anbefaling er “Remington PROluxe You glattejern S9880”.

Dagens bedste tilbud på “Remington PROluxe You glattejern S9880” har vi fundet hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 1199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få en unik pleje til dit unikke hår, med dette Remington PROluxe You hair glattejern S9880.
Glattejernet har en hurtig opstart, StyleAdapt-teknologi og Advanced Diamond keramisk belægning for præcis pleje….

Se hos Elgiganten ❯❯

4: Remington PRO-Sleek&Curl glattejern

 • Dagens pris: 499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Remington

Produkt nummer 4 på vores “Remington glattejern-liste” er Remington PRO-Sleek&Curl glattejern som du lige nu kan købe for 499,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Remington PRO-Sleek & Curl glattejern – designet til både at krølle og glatte dit hårHar du gentagende gange prøvet at krølle dit hår med et glattejern uden held, så er PRO-Sleek & Curl glattejern fra Remington din redning! Med dets buede sider har du mul…

Se hos Elgiganten ❯❯

5: Remington Style Edition glattejern gavesæt S3505GP

 • Dagens pris: 299,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Remington

Forhandlerens beskrivelse:
Remington Style Edition glattejernet i gavesæt S3505GP er alt du skal bruge til at skabe stilfulde frisurer, selv når du er på parten.
Glattejernet har keramisk belægning, ionisk teknologi, autoslukfunktion samt en praktisk opbevaringspung….

Se hos Elgiganten ❯❯

6: Remington S3700 Ceramic Straight 230 Glattejern

 • Dagens pris: 299,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Remington

Sidste produkt på vores liste er Remington S3700 Ceramic Straight 230 Glattejern som vi har fundet til 299,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Skab glatte frisurer med Remington Ceramic Glide 230 glattejernet S3700, der har keramisk belægning for glattere hår og ionisk teknologi, der hjælper dig med at slippe af med krusninger i håret.
Det varmer hurtigt op og har 8 temperaturindstillinger….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Remington glattejern i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Remington glattejern:

Dyreste Remington Glattejern på listen er Remington PROluxe You glattejern S9880 fra Elgiganten med en pris på 1199.00. Billigste udvalgte Glattejern er REMINGTON Glattejern Air Plates S2412 som du kan købe for 181.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 1018 kr. – de 6 Remington Glattejern vi har fundet koster i gennemsnit 1868.17 kr.
Ovenstående Remington Glattejern data og priser er hentet fra 12 butikker (Helsebixen.dk, Med24, Made4men, Proshop.dk, Well.dk, Elgiganten, Coolshop.dk, Gucca.dk, Coop.dk, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, Plusshop.dk). Alle Remington Glattejern tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Glattejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Glattejern blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Glattejern: